محصولات یدکی خودرو در مشهد فروشگاه گندمی | نمایندگی های ایساکو | نمایندگی لوازم یدکی خودرو | فروش قطعات خودرو در مشهد | قیمت قطعات ماشین در مشهد | فروشگاه گندمی مشاوره

محصولات یدکی خودرو در مشهد فروشگاه گندمی

محصولات یدکی خودرو در مشهد فروشگاه گندمی که یکی از معتبرین ترین و با کیفیت ترین نمایندگی های ایساکو در مشهد می باشد را در این مطلب قصد داریم با یک قطعه پرطرفدار و با بیشترین میزان خرید از نمایندگی لوازم یدکی خودرو خریداری کنیم. فروش قطعات خودرو در مشهد همیشه جزء نیازهای اساسی و مهم بوده که تمامی رانندگان و تعمیرکاران به آن نیاز دارند. از همین رو برای قیمت قطعات ماشین در مشهد می توانید از فروشگاه گندمی مشاوره و نمایندگی فروش قطعات خودرو راهنمایی خرید محصول خود را دریافت نمایید.

در ادامه این مطلب علاوه بر معرفی مهمترین قطعات خودرویی در فروشگاه لوازم یدکی گندمی مشهد به بررسی قطعاتی نیز خواهیم پرداخت که بیشتر از سایر قطعات دچار خرابی می شوند و دلایل این امر را با یکدیگر بررسی خواهیم کرد همچنین مواردی را نیز ذکر می کنیم که برای نگهداری اصولی و صحیح خودرو بتواند به عمر مفید خودروی شما کمک کند. نمایندگی فروش قطعات خودرو در مشهد فروشگاه گندمی به شما خواهد گفت که کدام یک از قطعات آسیب جدی در خودروها خواهند داشت، اگر اصول صحیح آن رعایت نشود.

0513306

کلیک بر روی شماره برای سفارش قطعه خودرویی موردنظر شمانمایندگی فروش قطعات خودرو

قطعاتی که در خودروها و به طور کلی در محصولات یدکی خودرو با نمایندگی های ایساکو و به گفته مشهد فروشگاه گندمی بیشتر از سایر قطعات به عنوان قطعات فرسوده و بازدارنده‌ی عملکرد معرفی می‌شوند، ممکن است متنوع باشند و وابسته به نوع و مدل خودرو باشند. اما به طور عمومی، برخی از قطعات که معمولاً به مرور زمان و با کارکرد خودرو در معرض فرسودگی قرار می‌گیرند و ممکن است بیشتر از دیگر قطعات خراب شوند، عبارتند از:

  1. ترمز‌ها و دیسک‌ها: ترمز‌ها و دیسک‌ها به علت استفاده مکرر و تاثیرات حرارتی، با زمان کارایی خود را از دست می‌دهند و نیاز به تعویض دارند.
  2. لاستیک‌ها: لاستیک‌ها نیز با سفر و کارکرد، پهنای سانتره و عمق طرح را از دست داده و نیاز به جایگزینی دارند.
  3. باتری: باتری خودرو نیاز به تعویض دارد چون با گذشت زمان و استفاده مکرر ظرفیتش کاهش می‌یابد.
  4. سیستم تعلیق و آمورتیسورها: این سیستم‌ها با شرایط جاده و سفرهای مختلف در تماس هستند و ممکن است با زمان کارایی خود را از دست دهند.
  5. روغن موتور و فیلترها: تعویض منظم روغن موتور و فیلترهای مختلف (هوا، روغن، سوخت) ضروری است و عدم تعویض به مشکلات جدی مانند افت کارایی موتور می‌انجامد.
  6. سیستم تعلیق جلو و پشت: قطعات مختلف از جمله سوزن‌ها، سرپیچ‌ها و لنگرها در این سیستم‌ها به علت تحمل فشار و لرزش خرابی ممکن دارند.
  7. سیستم تهویه و کولر: سیستم‌های تهویه و کولر به علت کارکرد مستمر ممکن است مشکلاتی نظیر خرابی فن‌ها، مخزن آب و … داشته باشند.

به هر حال توصیه مهم مشهد فروشگاه گندمی مورد اعتماد نمایندگی های ایساکو تعمیرات منظم، نگهداری صحیح و تعویض قطعات به موقع می‌تواند عمر و عملکرد خودرو را بهبود دهد و از مشکلات جدی جلوگیری کند.

بعد از بررسی های بسیار زیادی که در اکثر خودروها انجام شده، مشخص شده است که بیشترین آمار خرابی در خودروها مربوط به ترمز و دیسک است که باعث به دردسر انداختن رانندگان می شود. در ادامه خواهیم گفت که ترمز خودرو که یکی از اصلی ترین لوازم یدکی خودرو به شمار می رود، چه عملکردی دارد، همچنین اگر نمایندگی های ایساکو را بشناسید می دانید که فروشگاه گندمی یکی از بهترین و اصلی ترین فروشگاههای لوازم جانبی خودرو می باشد. از چه قطعاتی تشکیل شده است و در صورت خرابی راههای رفع عیب و خطای آن به چه شکل است؟ همچنین نحوه نگهداری اصولی آن را نیز اشاره خواهیم کرد.

ترمز‌های خودروها یکی از مهم‌ترین سیستم‌های ایمنی و کنترلی هستند که کاربرد آن‌ها برای توقف و کنترل حرکت خودرو بسیار حائز اهمیت است. ترمز‌ها در خودروها به دو نوع اصلی تقسیم می‌شوند: ترمز‌های مکانیکی و ترمز‌های هیدرولیکی.

  1. ترمز‌های مکانیکی: این نوع ترمز‌ها به عمل از طریق قدرت مکانیکی تولید شده توسط رابطه‌های مکانیکی کار می‌کنند. مثالی از ترمز مکانیکی که برای خیلی از سال‌ها در خودروها استفاده می‌شده، ترمز دیسکی و درام بوده است. در این نوع ترمز، فشار به وسیله‌ی دسته‌ی ترمز یا پدال ترمز به سیلندرهای مکانیکی انتقال می‌یابد و این سیلندرها فشار لازم بر روی قرقره‌ها یا سیم‌های مکانیکی اعمال می‌کنند.
  2. ترمز‌های هیدرولیکی: اکثر خودروهای مدرن از ترمز‌های هیدرولیکی استفاده می‌کنند. در این نوع ترمز، فشار ایجاد شده توسط پدال ترمز به وسیله‌ی سیال ترمز انتقال می‌یابد. سیال ترمز از طریق خطوط ترمز به سیلندرها و چرخ‌ها منتقل می‌شود و فشار لازم برای توقف خودرو اعمال می‌شود. ترمز‌های هیدرولیکی دارای عملکرد بهتر و کنترل دقیق‌تری در مقایسه با ترمز‌های مکانیکی هستند.
محصولات یدکی خودرو در مشهد فروشگاه گندمی | نمایندگی های ایساکو | نمایندگی فروش قطعات خودرو در مشهد | قیمت قطعات ماشین فروشگاه گندمی مشاوره
مشهد فروشگاه گندمی نمایندگی های ایساکو و هچنین نمایندگی فروش قطعات خودرو خرید لوازم جانبی را انجام دهید.
  • ترمز‌های دیسکی: در این نوع ترمز، دیسک‌های فلزی موجود بر روی چرخ‌ها با فشار سیال ترمز فشرده می‌شوند و اصطکاک لازم برای توقف خودرو ایجاد می‌شود. ترمز‌های دیسکی به طور کلی از عملکرد بهتری نسبت به ترمز‌های درام دارند، به خصوص در شرایط استفاده شدید.

همچنین، بخش‌های مهمی از ترمز‌های خودرو که حتما تمامی قطعات در نمایندگی فروش قطعات خودرو وجود دارد، عبارتند از:

  • سیلندر مستقل (Master Cylinder): این بخش مسئول ایجاد فشار لازم در سیال ترمز است که به خطوط ترمز و سیستم ترمز ارسال می‌شود. فشار ایجاد شده توسط پدال ترمز در سیلندر مستقل منتقل می‌شود.
  • سیلندرهای ترمز (Wheel Cylinders): این سیلندرها در نزدیکی چرخ‌ها قرار دارند و فشار سیال ترمز را به لوازم ترمز مانند کالیپر‌های ترمز یا درام انتقال می‌دهند.
  • لوله‌ها و خطوط ترمز: این خطوط سیال ترمز را از سیلندر مستقل به سیلندرها و از آنجا به لوازم ترمز منتقل می‌کنند.
  • سیال ترمز (Brake Fluid): سیال ترمز باید دارای ویژگی‌هایی مانند نقطه جوش بالا، استحکام و عدم جذب رطوبت باشد. این سیال ترمز به عنوان واسطه‌ای برای انتقال فشار در سیستم ترمز عمل می‌کند.

مطلب مفید بخوانید:

زمانی که ترمز خودرو برید، چه اقداماتی بهتر انجام شود؟

ترمز‌های خودرو با توجه به تکنولوژی‌ها و نیازهای امنیتی، بهبود یافته‌اند و امکاناتی مانند سیستم‌های ترمز ضد قفل (ABS)، توزیع الکترونیکی نیروی ترمز (EBD) و سیستم کنترل پایداری (ESC) به آنها اضافه شده است. این امکانات بهبود کنترل و کارایی ترمز‌ها در شرایط مختلف جاده را فراهم می‌کنند.

  • کالیپر‌های ترمز: کالیپر‌های ترمز بخشی از ترمز‌های دیسکی هستند و در آنها صفحات ترمزی فشرده می‌شوند تا بر روی دیسک‌های ترمز فشار اعمال شود. این فشار باعث کاهش سرعت چرخ‌ها و خودرو می‌شود.
  • پدال ترمز: پدال ترمز که در محل راننده قرار دارد، مکانیسمی است که با فشار دادن آن ترمز‌ها فعال می‌شوند. انتقال فشار از پدال به سیلندر مستقل انجام می‌شود.
  • سیستم‌های ترمز ضد قفل (ABS): این سیستم به وسیله کنترل الکترونیکی جلوگیری از قفل شدن چرخ‌ها در هنگام ترمزگیری سریع را تضمین می‌کند، که منجر به کنترل بهتر خودرو در موقعیت‌های خطرناکی می‌شود.
  • توزیع الکترونیکی نیروی ترمز (EBD): این سیستم بهبود توزیع نیروی ترمز بین چرخ‌ها را در شرایط مختلف جاده، مثلاً در حالت ترمزگیری در مسیر منحنی، انجام می‌دهد.
  • سیستم کنترل پایداری (ESC): این سیستم به کنترل استرس و پایداری خودرو کمک می‌کند، به ویژه در شرایط ضد انزلاق. زمانی که سیستم احساس می‌کند که خودرو در حال از دست دادن کنترل است، با کاهش نیروی ترمز یکی از چرخ‌ها، خودرو را به سمت استحکام هدایت می‌کند.ترمز‌های (درام): در این نوع ترمز، تماس اصطکاکی بین پلاک‌ها و کف داخلی تنظیم می‌شود تا با فشار سیال ترمز فراموش شود. ترمز‌های درام در گذشته بیشتر در خودروها مورد استفاده قرار می‌گرفتند، اما در خودروهای مدرن ترمز‌های دیسکی به دلیل عملکرد بهتر و خنثی‌تر در شرایط گرمای بیشتر رایج‌تر شده‌اند.
محصولات یدکی خودرو در مشهد فروشگاه گندمی | نمایندگی های ایساکو | نمایندگی فروش قطعات خودرو در مشهد | قیمت قطعات ماشین فروشگاه گندمی مشاوره
مشهد فروشگاه گندمی نمایندگی های ایساکو و هچنین نمایندگی فروش قطعات خودرو خرید لوازم جانبی را انجام دهید.
    • سیستم ترمز هیدرولیک: در اکثر خودروها، ترمز‌ها از نوع هیدرولیکی هستند، به این معنی که از مایع هیدرولیکی برای انتقال فشار از محور پدال ترمز به کالیپر‌های ترمز استفاده می‌شود.
    • سیستم ترمز دستی: سیستم ترمز دستی برای ترمزگیری خودرو در صورت ایستادگی در مکان‌های شیبدار یا اضطراری استفاده می‌شود. این سیستم بیشتر بر روی چرخ‌های عقب اثر می‌گذارد.
    • سیستم ترمز موتور: برخی خودروها دارای سیستم ترمز موتور هستند که با افزایش فشار در پدال گاز، موتور را ترمز می‌کند و انرژی سازنده ترمزی را به باطری باز می‌گرداند.
    • سیستم ترمز هیدرولیکی ضد قفل (ABS): بهبود عملکرد ترمز‌ها در شرایط ضد انزلاق و جلوگیری از قفل شدن چرخ‌ها در هنگام ترمزگیری سریع، سیستم ABS را تشکیل می‌دهد.

    سیستم‌های ترمز با همکاری یکدیگر و با استفاده از تکنولوژی‌های پیشرفته، بهبود عملکرد ترمزگیری و ایمنی خودروها را به مراتب افزایش داده‌اند.

سیستم ترمز خودرو از چندین قطعه و مؤلفه تشکیل شده است که با همکاری و تنظیم دقیق، ترمز‌ها به درستی کار می‌کنند. در زیر تعدادی از قطعات اصلی سیستم ترمز خودرو را آورده‌ام:

  1. پدال ترمز: پدالی است که راننده با پای خود روی آن فشار می‌آورد تا فشار مایع ترمز به سیستم منتقل شود.
  2. مخزن مایع ترمز: در این مخزن مایع ترمز ذخیره می‌شود که به وسیله پمپ ترمز به سیستم منتقل می‌شود.
  3. خطوط ترمز: خطوط لوله‌هایی هستند که مایع ترمز را از مخزن به کالیپرهای ترمز و یا سیستم ترمز دیگر منتقل می‌کنند.
  4. کالیپر ترمز: کالیپرها اجزایی هستند که دیسک‌های ترمز را فشرده می‌کنند تا ترتیب سرعت چرخ‌ها کاهش یابد.
  5. دیسک‌های ترمزی: دیسک‌های فلزی هستند که توسط کالیپرهای ترمز فشرده می‌شوند تا اصطکاک ایجاد شده و سرعت خودرو کاهش یابد.
  6. سیستم ترمز موتور: برخی از خودروها دارای این سیستم هستند که با افزایش فشار در پدال گاز، موتور را ترمز می‌کند و به باطری انرژی برگشت می‌دهد.
  7. سیستم ترمز ضد قفل (ABS): این سیستم با کنترل فشار ترمز بر روی هر چرخ، جلوگیری از قفل شدن چرخ‌ها و کمک به کنترل بهتر خودرو در شرایط ضد انزلاق را فراهم می‌کند.
  8. سیستم ترمز هیدرولیکی (Master Cylinder): این قطعه ترمز مایع را از مخزن به خطوط ترمز و کالیپرهای ترمز منتقل می‌کند.
  9. سیستم ترمز پارکینگ (Handbrake): این سیستم باعث ترمزگیری چرخ‌های عقب و جلو در جایی مانند شیب‌ها یا وضعیت ایستاده خودرو می‌شود.
  10. سیستم کمک ترمز (Brake Assist): این سیستم در مواقعی که راننده ترمز را به شدت فشار می‌دهد، با افزایش فشار ترمز به کمک او می‌آید تا فاصله ترمزگیری کوتاه‌تر شود.
  11. سیستم کنترل پایداری (ESC): این سیستم با کنترل ترمز‌ها و قدرت موتور، خودرو را در شرایط غیرمناسب تعادل و کنترل می‌کند.

رفع عیب مشکلات ترمز خودرو چگونه است؟

رفع عیب و مشکلات ترمز خودرو به دقت و هوشیاری بالا نیاز دارد، زیرا سیستم ترمز یکی از مهم‌ترین جزء‌های ایمنی خودرو است. در صورتی که با مشکلات ترمز خودرو مواجه شدید، بهتر است اقدامات زیر را انجام دهید:

  1. توقف ایمن: اگر مشکلی در سیستم ترمز احساس می‌کنید، فوراً خودرو را به یک محل ایمن بردارید و متوقف کنید.
  2. بررسی مایع ترمز: ابتدا مطمئن شوید که مایع ترمز کافی و به درستی در مخزن واقع شده است. اگر مایع ترمز کم است یا کثیف به نظر می‌رسد، باید آن را تعویض کنید.
  3. چک کردن خطوط ترمز: بررسی کنید که آیا خطوط ترمز خورده یا ترک خورده هستند یا خیر. اگر خطوط ترمز آسیب دیده‌اند، باید تعمیر یا تعویض شوند.
  4. چک کردن کالیپرها و دیسک‌ها: مطمئن شوید که کالیپرها به درستی عمل می‌کنند و دیسک‌های ترمز سالم هستند. در صورت لرزش یا صدای غیرعادی، باید آنها را بررسی کنید.
  5. بررسی سیستم ترمز پارکینگ: اگر ترمز پارکینگ عمل نمی‌کند یا به درستی آزاد نمی‌شود، باید آن را تعمیر یا تعویض کنید.
  6. چک کردن سیستم ABS و ESC: اگر سیستم‌های ضد قفل ترمز (ABS) یا کنترل پایداری (ESC) اختلال دارند، باید آنها را تعمیر کنید.
  7. بررسی پدال ترمز و مخزن مایع: مطمئن شوید که پدال ترمز به درستی کار می‌کند و هیچ نشتی در مخزن مایع ترمز وجود ندارد.
  8. کنترل ترمز‌ها: پس از انجام تعمیرات، حتماً ترمز‌ها را در یک محیط ایمن تست کنید و مطمئن شوید که به درستی عمل می‌کنند.
  9. استفاده از خدمات تعمیراتی: اگر مشکلی نمی‌توانید تشخیص دهید یا ترمز‌ها را تعمیر نمایید، بهتر است به یک تعمیرکار متخصص مراجعه کنید.

توصیه می‌شود هرگز به خودرو با ترمز‌های مشکل دار رانندگی نکنید و تعمیرات لازم را به موقع انجام دهید تا ایمنی خود و سایر راه‌اندازان را تضمین کنید.

0513306

کلیک بر روی شماره برای سفارش قطعه خودرویی موردنظر شمااز مشهد فروشگاه گندمی  

انواع مشکلات ترمز خودروها چه مواردی هستند؟

مشکلات ترمز خودروها می‌توانند از مختلف عوامل ناشی شده و عملکرد سیستم ترمز را تحت تأثیر قرار دهند. در زیر تعدادی از انواع مشکلات ترمز خودروها را ذکر می‌کنم:

  1. خرابی مایع ترمز: کمبود مایع ترمز یا وجود هوا در خطوط ترمز می‌تواند باعث کاهش کارایی ترمز‌ها شود.
  2. سایش و فرسایش دیسک‌ها و صفحات ترمز: استفاده طولانی‌مدت از ترمز‌ها می‌تواند منجر به سایش و فرسایش دیسک‌ها و صفحات ترمز شود، که باعث کاهش توانایی ترمز‌ها در توقف می‌شود.
  3. کالیپرهای یا پیستون‌های ترمز خورده: کالیپرهای ترمز یا پیستون‌های آن‌ها ممکن است خورده یا گیر کنند، که باعث عدم آزادی ترمز‌ها می‌شود.
  4. خرابی سیستم هیدرولیک ترمز: خرابی در قطعات هیدرولیک ترمز مانند کالیپرها، لوله‌ها و اتصالات می‌تواند باعث نشتی مایع ترمز شده و کارکرد ترمز‌ها را تحت تأثیر قرار دهد.
  5. کمبود مایع ترمز: کمبود مایع ترمز می‌تواند باعث افت فشار در سیستم ترمز شده و توقف نامطلوب خودرو را ایجاد کند.
  6. کرختی صفحات ترمز: در برخی موارد، صفحات ترمز ممکن است به کرختی بیافتند که باعث کاهش توانایی ترمز در توقف می‌شود.
  7. استفاده از ترمز‌های کثیف یا روغن‌آلود: استفاده از ترمز‌های کثیف یا ترمز‌های که با روغن یا چربی آلوده شده‌اند، باعث کاهش کارایی ترمز می‌شود.
  8. خرابی سیستم ABS و ESC: سیستم‌های ضد قفل ترمز (ABS) و کنترل پایداری (ESC) ممکن است اختلال داشته باشند که باعث کاهش کارایی ترمز‌ها در شرایط خاص می‌شود.
  9. ترمز پارکینگ: خرابی در سیستم ترمز پارکینگ می‌تواند باعث عدم توانایی در قفل کردن یا آزاد کردن ترمز پارکینگ شود.
  10. لرزش یا ویبره ترمز‌ها: لرزش یا ویبره در هنگام ترمز کردن ممکن است ناشی از دیسک‌های ترمز خمیده، یا ترمز‌های گره خورده باشد.

برای رفع این مشکلات، بهتر است از خدمات تعمیرکاران تخصصی استفاده کنید و از تغییر قطعات خراب یا ضعیف استفاده نکنید تا ایمنی و کارایی ترمز‌ها حفظ شود. همچنین مشهد فروشگاه گندمی دارای تعداد بسیار زیادی قطعات خودرویی است که ترمز تنها یکی از اصلی ترین و با کیفیت ترین محصول بین هزاران محصول دیگر این فروشگاه می باشد، پس چنانچه نیاز به خرید ترمز خودرو و یا دیسک داشتید میتوانید با نمایندگی فروش قطعات خودرو تماس بگیرید.

نکات مهم رانندگی برای حفظ سلامت ترمزها چیست؟

حفظ سلامت ترمز‌های خودرو که یکی از محصولات یدکی خودرو  در نمایندگی های ایساکو بسیار مهم است تا ایمنی و کارایی ترمز‌ها حفظ شود. در ادامه، تعدادی از نکات مهم رانندگی برای حفظ سلامت ترمز‌ها را ذکر می‌کنم:

  1. فاصله ایمن: حفظ فاصله ایمن از خودروهای جلویی، به شما امکان ترمز کردن به موقع را می‌دهد و جلوی برای ترمز کردن نشته می‌شود.
  2. استفاده از موتور ترمیم ترمز: هنگام کاهش سرعت، از موتور ترمیم ترمز (Engine Braking) استفاده کنید که باعث کاهش استفاده از ترمز‌ها می‌شود.
  3. ترمز کردن با تدریج: هنگام ترمز کردن، از ترمز کردن با تدریج و ملایم استفاده کنید تا از فشار زیاد و ناگهانی بر ترمز‌ها جلوگیری شود.
  4. اجتناب از ترمز‌های ناگهانی: اجتناب از ترمز‌های ناگهانی مانند ترمز کردن دسته‌ای (Handbrake) در حالت‌های غیرضروری، باعث کاهش زودهنگام ترمز‌ها می‌شود.
  5. ترمز کردن در مسیر مستقیم: هنگام ترمز کردن، از ترمز کردن در مسیر مستقیم و مراجعه به مسیرهای کناری پرهیز کنید.
  6. تعویض موقعیت دسته‌های ترمز: دسته‌های ترمز را در موقعیت ترمز کاملاً رها کنید تا فشار بر ترمز‌ها به طور غیرموردنی کم شود.
  7. استفاده از موتور به عنوان ترمیم ترمز: در مسیرهای کوهستانی یا شیب‌دار، از ترمیم ترمز با استفاده از موتور برای کاهش سرعت استفاده کنید.
  8. تعویض موقعیت لنگه‌های ترمز: لنگه‌های ترمز را به طور منظم تعویض کنید تا کارایی ترمز‌ها حفظ شود.
  9. استفاده مداوم از ترمز‌ها: اجتناب از استفاده مداوم از ترمز‌ها در مدت طولانی و در موقعیت‌هایی که نیاز به کاهش سرعت ندارید.
  10. سرویس منظم ترمز‌ها: ترمز‌ها را به طور منظم سرویس کنید تا قطعات زیرساختی و سیستم‌های ترمز به درستی عمل کنند.

همچنین، هنگامی که تغییرات عجیبی در عملکرد ترمز‌ها مشاهده می‌کنید، بهتر است به تعمیرکار تخصصی مراجعه کنید تا مشکلات را به موقع تشخیص داده و رفع کنید و اگر نیاز به تعویض قطعه وجود داشت، نمایندگی فروش قطعات خودرو 

بتواند در زمانی کوتاه قطعه اصلی و با کیفیت را در اختیار شما قرار دهد.

بدون شک، حفظ ترمز‌های خودرو به ایمنی و کارایی رانندگی شما می‌افزاید. اینجا تعدادی از مشکلات رایج ترمز‌ها و نکات برای حفظ آنها را بررسی می‌کنیم:

  1. سایش زیاد لنگه‌های ترمز (Brake Pad Wear): لنگه‌های ترمز به مرور زمان سایش می‌کنند و نیاز به تعویض دارند. اطمینان حاصل کنید که لنگه‌های ترمز به موقع تعویض می‌شوند تا سایش زیادی به دیسک‌های ترمز وارد نشود.
  2. ترمز داغ (Brake Fade): در صورت استفاده یا ترمیم ترمز‌ها به طور مکرر و در شرایط سنگین، ممکن است ترمز‌ها داغ شوند و عملکرد ضعیفی داشته باشند. در کاهش سرعت مکرر در مسیرهای کوهستانی یا شیب‌دار، به ترمیم ترمز توجه کنید.
  3. رنگ زدگی دیسک‌ها (Brake Rotor Rust): دیسک‌های ترمز ممکن است در شرایط رطوبتی رنگ بزنند. برای جلوگیری از این اتفاق، به ترمز‌ها بر اثر رطوبت برای مدت طولانی تر نگذارید.
  4. خوردگی دیسک‌ها (Brake Rotor Warping): در ترمز کردن ناگهانی و ناقص یا استفاده از ترمز‌ها در دمای بسیار بالا، دیسک‌های ترمز ممکن است خوردگی داشته باشند که باعث لرزش فرمان و اهتزاز خودرو می‌شود.
  5. رفتار نامعمول ترمز‌ها (Brake Pulsation): اگر در هنگام ترمز کردن لرزش یا پالساسیون (pulsation) در فرمان احساس می‌کنید، این ممکن است ناشی از دیسک‌های ترمز خمیده یا خوردگی باشد.
  6. نشتی در سیستم ترمز (Brake Fluid Leaks): نشتی در خطوط ترمز یا سیلندرهای ترمز می‌تواند منجر به کاهش میزان فشار در سیستم ترمز شود. اگر به هر نشانه‌ای از نشتی ترمز پی ببرید، به سریع تعمیرات را انجام دهید.
  7. صدای عجیب ترمز‌ها (Brake Noise): اگر صدای خراشیدگی، قرقره یا صداهای ناشی از تماس لنگه‌های ترمز با دیسک‌ها را می‌شنوید، به تعمیرکار متخصص مراجعه کنید.
  8. ترمز‌های خیس (Spongy Brakes): ترمز‌هایی که احساس می‌کنید زمانی که فشار می‌آورید، به صورت لغزشی عمل می‌کنند، ممکن است نیاز به تعویض سیال ترمز یا خرابی در سیستم ترمز داشته باشند.
محصولات یدکی خودرو در مشهد فروشگاه گندمی | نمایندگی های ایساکو | نمایندگی فروش قطعات خودرو در مشهد | قیمت قطعات ماشین فروشگاه گندمی مشاوره
مشهد فروشگاه گندمی نمایندگی های ایساکو و هچنین نمایندگی فروش قطعات خودرو خرید لوازم جانبی را انجام دهید.

بهتر است هر چه زودتر به تعمیرکار تخصصی مراجعه کنید تا مشکلات ترمز را تشخیص داده و رفع کند و اگر چنانچه نیاز به تعویض ترمز و دیسک خودروی خود داشتید می توانید با برقراری تماس با نمایندگی لوازم یدکی خودرو ارتباط برقرار کرده و ضمن معرفی مدل ماشین خود ترمز موردنظر خودروی خود را خریداری نمایید. محصولات یدکی خودرو در مشهد فروشگاه گندمی که یکی از نمایندگی های ایساکو برای تامین قطعات خودرو در مشهد می باشد، این اطمینان و تضمین کیفیت را به شما ارائه می دهد تا در صورت خرابی هر قطعه ای که در خودروی شما نیاز به تعویض دارد، قطعه موردنظر را در بهترین کیفیت دریافت کنید.

چگونه عمر مفید ترمز خودرو را بالا ببریم؟

حفظ و افزایش عمر مفید ترمز‌های خودرو از اهمیت بالایی برخوردار است. با رعایت تعدادی نکته، می‌توانید عمر مفید ترمز‌های خودروتان را بالا ببرید:

  1. سبک رانندگی: رانندگی به سبک سبک و پیش‌بینی‌پذیر می‌تواند سایش ترمز‌ها را کاهش دهد. از ترمز‌ها به طور ناگهانی و نیازمند استفاده مکرر استفاده نکنید.
  2. استفاده از موتور برای کاهش سرعت: به جای استفاده تنها از ترمز‌ها برای کاهش سرعت، از موتور خودرو نیز استفاده کنید. این کار می‌تواند سایش ترمز‌ها را کاهش دهد.
  3. استفاده از موتور ترمز (Engine Braking): در موقع نزولات یا کاهش سرعت، از دنده‌های پایین‌تر و موتور ترمز استفاده کنید تا ترمز‌ها را کمتر مورد استفاده قرار دهید.
  4. نگهداری صحیح ترمز‌ها: اطمینان حاصل کنید که ترمز‌ها و لنگه‌ها در وضعیت خوبی قرار دارند و به موقع تعویض می‌شوند. ترمز‌های فرسوده و فرسوده می‌توانند باعث افزایش سایش دیسک‌های ترمز شوند.
  5. بررسی و تعمیرات منظم: به منظور اطمینان از وضعیت صحیح ترمز‌ها، به تعمیرکار تخصصی مراجعه کنید و بازرسی‌ها و تعمیرات منظم انجام دهید.
  6. ترمیم ترمز با ترمیم‌کاران ماهر: در صورت لزوم ترمیم ترمز را تنها توسط ترمیم‌کاران ماهر و با استفاده از قطعات معتبر انجام دهید.
  7. مراقبت از سیال ترمز: سیال ترمز باید در حالت تمیز و به میزان مناسب باشد. در صورت لزوم، سیال ترمز را تعویض کنید.
  8. استفاده از ترمز موتور در مواقع انتخابی: ترمز موتور می‌تواند در برخی مواقع به ترمیم ترمز کمک کند و عمر طولانی‌تری به ترمز‌ها بدهد.
  9. جلوگیری از ترمز غیرضروری در سرعت‌های بالا: ترمز‌های غیرضروری در سرعت‌های بالا ممکن است به دیسک‌ها آسیب برساند. سعی کنید در صورت امکان از کاهش سرعت طبیعی یا موتور ترمز استفاده کنید.

در ادامه می توانید با برقراری تماس با یکی از نمایندگی فروش قطعات خودرو ارتباط خود را جهت خرید و مشاوره دریافت کنید.

0513306

کلیک بر روی شماره برای سفارش قطعه خودرویی موردنظر شمانمایندگی فروش قطعات خودرو 

یکی از محصولات یدکی خودرو در مشهد فروشگاه گندمی و نمایندگی های ایساکو ترمز و دیسک است که می توانید در مدل های مختلف با کیفیت های بالا تهیه کنید، همچنین  با رعایت این نکات، می‌توانید عمر مفید ترمز‌های خودرو را بهبود داده و از کارایی و ایمنی بهتری در رانندگی خود برخوردار شوید. فروشگاه گندمی مشاوره به شما توصیه میکنید در هر زمانیکه در حال رانندگی هستید رعایت اصول و قوانین رانندگی را اصل مهم قرار دهید تا علاوه بر حفظ سلامت خود و سرنشینان به عمر مفید خودروی خود نیز کمک بسیار زیادی کرده باشید. 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *